Thuis mediterraans genieten
Nederlands
  • salakis tranche nature 200g

    Schapenkaas 200G

  • salakis tranche leger 200g

    Schapenkaas light 200G

  • salakis bocal herbes provence face

    Schapenkaas blokjes in olie met provençaalse kruiden 300G

  • newpackshotfetaclassic

    Classic Greek Feta 150G

  • halloumi[2]

    Halloumi 200G

  • lact378 salakis tzatziki 3d

    Tzatziki 200G

  • saladcheese150g

    Salad Cheese 150G

  • In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

    Kies uw taal

    istock 1080350222 min

    Omelet met feta en spinazie

    Het klassieke eiergerecht met een Grieks tintje

    Bereidingstijd 10 minuten
    Voor 2 personen
    herbssalakis newpackshotfetaclassic
    Wat heb je nodig?
    • 4 eieren
    • Twee handjes jonge spinazie
    • 150 gram Salakis feta
    • Enkele blaadjes rucola
    • Enkele blaadjes basilicum
    • Een klontje boter
    • Peper en zout

    Bereiding

    Smelt een klontje boter in een pan. Hak de spinazie grof.

    Leg de spinazie in de warme pan en laat de spinazie goed slinken. (Houd enkele blaadjes spinazie apart voor de afwerking straks).

    Kluts de eieren in een kommetje met wat peper en zout en giet ze erbij in de pan.

    Verkruimel de feta in kleine blokjes en voeg ze toe.

    Laat de omelet bakken totdat die aan de bovenkant gaar is, maar niet te droog. 

    Werk af met de basilicum. 

    Geniet van deze lunch met een lekker stukje stokbrood erbij. 


    Tip: Probeer dit recept ook eens met de schapenkaas van Salakis voor een nog intensere smaakervaring. 

    Eet smakelijk!

    Meer recepten

    grieksesalademetvijgen

    15min

    Griekse salade met Feta en vijgen

    halloumifriet(1)

    15min

    Halloumifrietjes met tzatziki