Thuis mediterraans genieten
Nederlands
  • salakis tranche nature 200g

    Schapenkaas 200G

  • salakis tranche leger 200g

    Schapenkaas light 200G

  • salakis bocal herbes provence face

    Schapenkaas blokjes in olie met provençaalse kruiden 300G

  • newpackshotfetaclassic

    Classic Greek Feta 150G

  • halloumi[2]

    Halloumi 200G

  • lact378 salakis tzatziki 3d

    Tzatziki 200G

  • saladcheese150g

    Salad Cheese 150G

  • In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

    Kies uw taal

    borrelhapjeavocadowatermeloenolijvenfeta

    Borrelhapje met Salakis schapenkaas, avocado en watermeloen

    Met dit recept van Salakis maak je eenvoudig een borrelhapje met schapenkaas, avocado en watermeloen. Eet smakelijk!

    Bereidingstijd 10 minuten
    salakis bocal herbes provence face salakis tranche nature 200g
    Wat heb je nodig?
    • Salakis schapenkaas 200g
    • 1/4 Watermeloen
    • 1 Avocado
    • olijven
    • rode en gele cherrytomaatjes

    Bereiding

    Snijd de watermeloen en de avocado in blokjes. 

    Halveer de cherrytomaatjes. 

    Meng de watermeloen, avocado, cherrytomaatjes en de olijven voorzichtig door elkaar en verdeel dit over de glaasjes. 

    Snijd de schapenkaas in blokjes en strooi de blokjes over de glaasjes. 

     

     

    Eet smakelijk!

    Meer recepten

    istock 843124098

    30min

    Griekse garides saganaki

    halloumifriet(1)

    15min

    Halloumifrietjes met tzatziki