Thuis mediterraans genieten
Nederlands
  • salakis tranche nature 200g

    Schapenkaas 200G

  • salakis tranche leger 200g

    Schapenkaas light 200G

  • salakis bocal herbes provence face

    Schapenkaas blokjes in olie met provençaalse kruiden 300G

  • newpackshotfetaclassic

    Classic Greek Feta 150G

  • halloumi[2]

    Halloumi 200G

  • lact378 salakis tzatziki 3d

    Tzatziki 200G

  • saladcheese150g

    Salad Cheese 150G

  • In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

    Kies uw taal

    griekse salade baguette context

    Belegd broodje met schapenkaas

    Met dit recept van Salakis maak je eenvoudig een belegd broodje met schapenkaas. Eet smakelijk!

    Bereidingstijd 15 minuten
    Voor 1 personen
    salakis tranche leger 200g salakis tranche nature 200g
    Wat heb je nodig?
    • 125 gram Salakis schapenkaas (in blokjes gesneden) 
    • 90 gram ijsbergsla
    • 8 kerstomaten 
    • ¼ komkommer 
    • ½ gele paprika 
    • 20 gram Kalamata-olijven
    • Een handvol muntblaadjes
    • 10 milliliter citroenvinaigrette 
    • Peper en zout
    • 1 Stokbrood

    Bereiding

    Neem een ruime kom. Doe de ijsbergsla erin, meng de citroenvinaigrette erdoor en voeg een snufje peper en zout toe. 

    Haal de pitjes uit de komkommer en snijd ‘m in halve schijfjes.
    Snijd ook de tomaatjes in schijfjes en meng alles zorgvuldig door de sla. 

    Snijd een wit stokbrood doorlangs en beleg met het salademengsel. 

    Strooi nu de schapenkaas blokjes, de olijven en de in blokjes gesneden paprika over de salade. 

    Werk af met de muntblaadjes en … je bent klaar om mediterraans te genieten. 



    Eet smakelijk!

    Meer recepten

    istock 1224646193

    30min

    Pasta met kip, spinazie en schapenkaas

    istock 1219743835[signature3credits] min

    15min

    Gebakken feta (Saganaki)